Tiny Robots

Tiny Robots 1.5

Leuke variatie op Space Invaders

VOOR

  • Veel levels
  • Coole wapens

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Tiny Robots is een game in de trant van Space Invaders. In het gratis spel bestuur je een robot die de naderende wezens dient uit te schakelen.

Net als bij Space Invaders komt een stroom van wezens naar beneden, die jij wegknalt voordat ze de grond bereiken. Natuurlijk schieten de vijanden terug, wat het allemaal nóg uitdagender maakt. Door het oppikken van bonussen krijg je betere wapens en schilden waarmee je je beschermt. Ben je 3x geraakt dan is het spelletje voorbij.

De besturing van Tiny Robots is simpel: beweeg de telefoon van links naar rechts om te bewegen. Het vuren gaat vanzelf en je tikt op speciale knoppen voor bonussen om deze te activeren. Tijdens de levels vallen onderdelen naar beneden die samen één groot wapen vormen. Heb je al deze onderdelen verzameld dan beschik je ineens over een superkanon, dat een enorme laserbundel omhoog vuurt.

Zoek je een lekkere portie hersenloze schietpret dan zit je bij Tiny Robots goed. Het spel heeft veel levels en verveelt dankzij de coole wapens en bonussen eigenlijk nooit.

Meeste downloads Arcade games voor Android

Meer
Tiny Robots

Download

Tiny Robots 1.5

Beoordelingen about Tiny Robots